Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.
 

Ingredienten: paprika's gevuld met geitenkaas en ansjovis

  •  
      • 150 gram verse geitenkaas
      • 1 blikje ansjovisfilets
      • ½ zakje verse koriander
      • 4 kleine paprika's
      • wat verse sla-melange
      •  
    •  
    • Bereiding:
      Geitenkaas boven kom verkruimelen
      Ansjovis uit laten lekken en klein snijden
      Koriander fijn knippen.
      Ansjovis en koriander door geitenkaas mengen. Eventueel wat peper erbij.
      Een ovenschaal licht invetten met wat olijfolie.
      Paprika's voorzichtig opensnijden en vullen met geitenkaasmengsel, dichtvouwen en in de ovenschaal zetten.
      Oven op 175 graden voorverwarmen en schaal in oven zetten.
      Schotel ongeveer tien minuten in de oven.
      Serveren op een bord waarop de sla-melange is verdeeld, met een dressing van olijfolie, appeldiksap, citroensap en gedroogde pizzakruiden.
      Op de sla de paprika's leggen en serveren met warme ciabatta.
       
    •  

    Ingrediënten:

Plaats een reactie ...

Reageer op "Paprika's gevuld met geitenkaas en ansjovis"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>