Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld. Bewerkt van AH recept.

Ingrediënten: kant en klare ravioli met spinazie en walnoten

  • 2 pakken 'verse' ravioli' zoals die bij AH liggen. (Keuze uit verschillende vullingen, maar neem geen vleesvulling, maar bv. basilicum, spinazie of kaasvulling) Kan natuurlijk ook gewone ravioli die je in elke supermarkt kan kopen.
  • 100 gram ongezouten walnoten gepeld
  • 3 tomaten
  • olijfolie
  • 300-500 gram verse spinazie (of diepvries bladspinazie)
  • Eventueel verse walnoten pesto 100 gram (AH) (is niet echt nodig en is relatief duur, wel lekker)
  • 100 gram parmezaanse kaas

Bereiding:
Ravioli koken volgens gebruiksaanwijzing.
Walnoten grof hakken.
Tomaten wassen en in reepjes snijden.
In wok of braadpan olie verhitten.
Spinazie roerbakken, in paar delen toevoegen.
Volgend deel pas toevoegen als vorige is geslonken.
Ravioli vermengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto.
Garneren met parmezaanse kaas en walnoten

Serveren met veldsla salade. Zie salades.  


Plaats een reactie ...

Reageer op "Spinazie met ravioli en walnoten"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>