Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld. Ingrediënten: Linzenschotel

  • 300 tot 400 gram linzen
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 grote appels
  • 4 tomaten
  • handvol cashewnoten
  • 1 ei
  • peper,
  • bosje peterselie (of andere kruiden)

Bereiding:
Linzen koken ( ongeveer 45 min). Ui en knoflook fruiten, appel en tomaat meebakken. Noten, peper, peterselie en ei erbij. Eventueel extra op smaak brengen met tamari of shoyu en wat tomatenpuree Alles door elkaar mengen en 30 min in oven. (240 graden) Serveren met salade naar keuze en bruin brood (eventueel geroosterd)
 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Linzenschotel"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>